ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, fon şirketiyle temasta mı?

Karşıyaka, fon şirketiyle temasta mı?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, fon şirketiyle temasta mı?

Şirketleşme iddialarını tartışan, ardından futbol şubesi için HB Pehlivanoğlu İnşaat'la sponsorluk anlaşması imzalayan Karşıyaka'da şimdi de fon şirketi ile temasta olduğu iddia edildi.

Eski futbolculardan Banahene'nin 56 bin 500 euro alacağı yüzünden geçen hafta FIFA'dan 3 puan silme cezası alan, yenilenmeyen Ulusal Kulüp Lisansı ve ödenmeyen yabancı futbolcu alacakları nedeniyle önümüzdeki günlerde yeni puan silme cezaları alma tehlikesi yaşayan yeşil-kırmızılı kulüpte Başkan Mutlu Altuğ'un bir fon şirketiyle temasta olduğu öğrenildi.

İddialara göre Altuğ'un kulübe bir süredir danışmanlık yapan Cemile Aylin Arslan aracılığıyla görüştüğü şirket, Karşıyaka'nın tüm borçlarını ödeyecek. Mayıs ayında yapılan kongrede 54 milyon 576 bin TL olarak açıklanan borcu, alacaklı sporcular, şahıslar ve kurumlarla anlaşma yoluna giderek kapatacak şirket, bunun karşılığında kulübün Futbol, Basketbol, Voleybol Federasyonları ile Spor Toto gelirlerini en az 5 yıl süreyle alacak. Proje gerçekleşirse şirketin tüm alacaklıların kulüp gelirlerine koyduğu temlikleri de devralacağı, anlaşma için genel kuruldan onay alma zorunluluğu olmadığı öğrenildi.

Haberler.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yılmaz Durmaz kardeşini kaybetti...
Sonraki Haber Karşıya geçmeye çalışan öğretmene servis aracı çarptı, öldü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?