ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka filede Yeşilbayramiç'i ağırlıyor

Karşıyaka filede Yeşilbayramiç'i ağırlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka filede Yeşilbayramiç'i ağırlıyor

Voleybol Bayanlar 1. Lig A Grubu 23. haftasında Karşıyaka evinde bugün Yeşilbayramiç Belediyespor'u ağırlayacak.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 18.00’da başlayacak. Ligin ilk yarısında Çanakkale’de oynanan karşılaşmayı yeşil kırmızılılar 3-1’lik skorla kazanmıştı.

Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven karşılaşma öncesi şu açıklamada bulundu: "Sezon öncesi teknik heyetimizle koyduğumuz öncelikli hedef Playoff oynamaktı. Son dört haftada aldığımız beklenmedik yenilgilere karşın bu hedefimizde asla bir sapma yok. Hedeften sadece bir puan gerideyiz. Bugün Yeşilbayramiç maçı ile tekrar çıkışa geçeceğimize inancımız tam.Hem kızlarımıza destek hemde devam eden salon inşatımız; "Bir Parke de Sen Koy" kampanyamıza katkı koymak amacıyla bugün 18:00'de Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda buluşalım."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AASSM’de İtalyan rüzgarı esti
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?