ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka evinde kaybetti…

Karşıyaka evinde kaybetti…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka evinde kaybetti…

3. Lige beraberlikle başlayan, teknik direktörünü değiştirip, maç sabahı da futbolculara bir miktar ödeme yapan Karşıyaka yine hüsran... Kendi evindeki ilk maçına iddialı çıkan Karşıyakalı futbolcular Düzcespor’a 1-0 yenildi…

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Karşıyaka'yı sezonun ilk maçında Van deplasmanında yalnız bırakmayan yeşil kırmızılı taraftarlar, yaklaşık 3 bin kişiyle İzmir Atatürk Stadı'nda tribünlerdeki yerlerini aldı. Karşıyaka'da hafta başında sürpriz bir kararla Ufuk İskender ile yolların ayrılması sonrası göreve getirilen teknik direktör Aytekin Sümbül’le seyircisi önüne çıkan Karşıyaka’da Arif, sakatlığı nedeniyle son anda kadrodan çıkarılıp maçı tribünden izlerken ilk 11'de bu futbolcunun yerine Anıl görev yaptı.

Karşıyaka, 33 yıl sonra yeniden karşılaştığı Düzcespor’a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Cüneyt Biçer’in çalıştırdığı rakip takımın tek golünü 45. Dakikada Alperen Doğan ile kaydetti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çarşının gazete bayisi Halil vefat etti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Galatasaray'ı kolay yendi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?