ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Dünya Tiyatro Günü’nü sergiyle selamlıyor

Karşıyaka Dünya Tiyatro Günü’nü sergiyle selamlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Dünya Tiyatro Günü’nü sergiyle selamlıyor

Karşıyaka Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlama etkinlikleri kapsamında önemli bir sergiye imza atıyor. Aslıhan Işık’ın “Tiyatro Afişleri ve Mask Sergisi”, 27 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında, Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı’ndaki Sanat Galerisi’nde sanatseverleri ağırlayacak.

DEÜ GSF Resim Bölümü’nü master derecesinde bitirip, resim, tasarım ve tiyatro dekoru dallarında çalışmalarını sürdüren ve birçok ödül kazanan Aslıhan Işık, bugüne kadar aynı zamanda dekor tasarımını da gerçekleştirdiği oyun afişlerinden bir seçkiyi, çarpıcı mask çalışmaları eşliğinde sunuyor. 27 Mart Pazartesi, saat 17.30’da açılacak sergi, her gün 15.00 - 22.00 saatleri arasında sanatseverleri ağırlayacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyaka Belediyesi olarak, sanatın her alanında koşul ve olanaklar yaratarak, Karşıyaka’mızı kültür ve sanatın çekim merkezi haline dönüştürüyoruz. Kültür merkezlerimiz, galerilerimiz yıl boyunca sayısız etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Tiyatromuzla, kurslarımızla, topluluklarımızla ve elbette KODA’mızla gurur duyuyoruz. Kültür ve sanatın bugün içinde bulunduğu sorunlar hepimizin malumudur. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü kutlarken, bu gerçekleri hepimizin düşünmesi ve davranması gerekmektedir. Afiş ve mask sergimize bütün İzmirlileri davet ediyor, bir kere daha hep birlikte seslenmeye çağırıyorum: Yaşasın Sanat!” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Stadı ihalesi ertelendi...
Sonraki Haber Senfoni’den Beethoven gecesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?