ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Çocuk Kulübü’nde yeni dönem başlıyor

Karşıyaka Çocuk Kulübü’nde yeni dönem başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Kulübü’nde yeni dönem başlıyor

Çocukların okul dışında kalan vakitlerini daha kaliteli ve verimli hale dönüştürmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’nde yeni dönem kursları başlıyor. 8 farklı branştaki ücretsiz kurslar için ilk ders zili 25 Eylül’de çalacak.

Karşıyaka Belediyesi tarafından çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurulan Çocuk Kulübü, 2017 - 2018 dönemini 8 branştaki ücretsiz kurslarla açıyor. Bu sezon Karşıyakalı çocuklar için İngilizce drama, karikatür, fen teknoloji, akıl ve zeka oyunları, diksiyon, resim, satranç ve yaratıcı drama kursları verilecek.

8 branş için açılan toplam 230 kişilik kontenjan ilk kayıt gününde dolarken, 25 Eylül itibariyle dersler başlayacak. Her branşta uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslar sayesinde, hem çocukların eğitim ve sosyal yaşamlarına katkı sağlanacak hem de yeteneklerinin keşfedilmesine imkan tanınacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimlerini ve sağlıklı gelişimlerini desteklemek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu amaçla, Çocuk Kulübümüz bünyesinde yine dolu dolu bir kurs programı hazırladık. Tüm öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir sezon diliyorum. Her şey çocuklarımız ve aydınlık yarınlarımız için” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Teniste final heyecanına az kaldı…
Sonraki Haber Bin öğrenciye burs verilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?