ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka CHP'den İhsanoğlu'na destek

Karşıyaka CHP'den İhsanoğlu'na destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka CHP'den İhsanoğlu'na destek

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim kampanyasına bir destek de Karşıyaka CHP’den geldi. Karşıyaka Belediyesi CHP Meclis Grubu, bir oturum ücretlerini İhsanoğlu’nun kampanyasına aktarma kararı aldı.

Karşıyaka Belediyesi CHP Meclis Grubu tarafından gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege’nin önerisi üzerine, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun kampanyasına toplu destekte bulunulması kararlaştırıldı. Buna göre, CHP Grubu, bir meclis oturum ücretlerini İhsanoğlu’nun hesabına yatıracak.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük bir konsensusla aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu’na tam destek verdiklerini vurgulayan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege, “Huzurlu, barışçıl, insanları kutuplaştırmayan, halkı bütünleştiren Sayın İhsanoğlu’nun etrafında toplandık. Hepimiz bir meclis oturum ücretimizi, kendisinin kampanyasına aktaracağız. CHP Grubu olarak hepimiz kendi bütçemiz doğrultusunda kampanyaya ayrı ayrı destek versek de, bir de toplu yardımda bulunarak desteğimizi göstermek istedik” dedi. 

Karşıyaka’da Ekmeleddin İhsanoğlu’nu halka doğru ve iyi anlatmak için CHP olarak çeşitli çalışmalar yaptıklarını da anlatan Başkan Karaege, “Cumhurbaşkanı adayımızı her geçen gün daha iyi tanıyor ve seviyoruz. Halkımızın da aynı şekilde tanıyabilmesi için özgeçmişinin bulunduğu el ilanları, broşürler bastırıyoruz. Kahve kahve, ev ev, kapı kapı dolaşıp bu ilanları dağıtıyoruz. Kendisine Karşıyaka’dan rekor oy çıkacağına inanıyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MGDC'den dans şöleni
Sonraki Haber Kuş Cenneti'nde 6 bin filamingo yavrusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?