ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor hentbolde süper lige davet edildi

Karşıyaka Belediyespor hentbolde süper lige davet edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor hentbolde süper lige davet edildi

Erkekler Hentbol 1. Lig'i ekiplerinden Karşıyaka Belediyespor, 2018-2019 sezonu için Süper Lig'e davet edildi.

Karşıyaka Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Karşıyaka Belediyespor'un Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından 2018-2019 Erkekler Süper Lig'e davet edildiği, bu haberin de büyük sevinç ve heyecan yarattığı ifade edildi.
Karşıyaka Belediyespor hentbol takımı antrenörü Metin Parlak, 2015'te kurulan hentbol takımının, ilk yılında 2. Lig'de, son iki sezonda da 1. Lig'de mücadele ettiği, Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklarını belirtti. Parlak, geçen sezon 1. Lig'i beşinci sırada bitirdiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Süper Lig'e davet edildik. Diğer kulüplere kıyasla çok daha küçük bir bütçeyle, kendi imkanlarımız ve sporcularımızla, en önemlisi de amatör ruhla bu noktaya gelmek ciddi bir başarı. Her zaman yanımızda olan başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'a ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Karşıyaka'yı gururlandırmaya devam edeceğiz." Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da en önemli başarıları elde ettikleri branşlardan birinin hentbol olduğuna dikkati çekerek, "Yakaladıkları başarı ivmesiyle Süper Lig'e çıkan, göğsümüzü kabartan tüm sporcularımızı ve emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Erkekler Hentbol Süper Lig'de 14 takımın yer alacağı 2018-2019 sezonunda 3 İzmirli takım mücadele edecek. Karşıyaka Belediyespor'un yanı sıra ligde, Göztepe ve İzmir Büyükşehir Belediyespor yer alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Sakız Yolcusu…
Sonraki Haber Karşıyaka ilk özel maçını kaybetti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?