ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Belediyesi'nin yaz kurslarına büyük ilgi

Karşıyaka Belediyesi'nin yaz kurslarına büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nin yaz kurslarına büyük ilgi

Karşıyaka Belediyesi’nin çocuk ve gençler için açtığı yaz kursları büyük ilgi gördü.

Başkan Akpınar, “21  branşta açtığımız kurslarımızla, çocuklarımıza nitelikli vakit geçirme imkanı sağlıyor, hem öğrenip hem de eğlenecekleri ortamlar yaratıyoruz” dedi.
Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan yaz spor okulları kapsamında yüzmenin yanı sıra; basketbol, voleybol, futbol, jimnastik, okçuluk, bale, kano, judo, masa tenisi ve hentbol kursları gerçekleştiriliyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde de Latin dansları ile akıl ve zeka oyunları gibi çeşitli branşlarda eğitimler veriliyor. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ruhsal, bedensel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için çalışıyor, tatil dönemlerini nitelikli etkinliklerle geçirmelerini istiyoruz. Bu anlayışla, her yıl olduğu gibi yine dopdolu bir programla yaz kurslarımızı sürdürüyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla en güzel ve kaliteli hizmetleri üretmeye devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sosyal medya, sağlık hizmetlerininen büyük destekçisi olabilir
Sonraki Haber Bostanlı Kıyı Tasarım projesini Başkan Kocaoğlu denetledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?