ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Belediyesi'nin kursları sezon finali yaptı

Karşıyaka Belediyesi'nin kursları sezon finali yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nin kursları sezon finali yaptı

Karşıyaka Belediyesi tarafından kurulan Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, kurs sezonunu muhteşem bir Türk Sanat Müziği konseriyle tamamladı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da kursiyerler arasında yer alan annesi ile birlikte sahneye çıktı.

Karşıyaka Belediyesi tarafından, her yaştan vatandaşların sosyal yaşamına katkı sağlamak amacıyla açtığı eğitim, kurs, eğlence ve hobi merkezleri, sezon sonu gösterileri ile coşku yarattı. Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde Türk Sanat Müziği eğitimi alan kursiyerler muhteşem bir konsere imza attı. 80 kursiyer, salonu dolduran sanatseverlere keyifli anlar yaşattı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da kursiyerler arasında yer alan annesi Sebahat Akpınar ile birlikte sahneye çıktı. Anne- oğul ‘Yiğidim Aslanım’ şarkısını birlikte söyledi. Merkezde Türk Halk Müziği eğitimi alan kursiyerlerin aynı sahnede verdiği konser de büyük beğeni kazandı.


Karşıyakalı kadınların uğrak mekanlarından Mahalle Merkezleri de yazı sergi ve gösterilerle karşıladı. El emeği göz nuru ürünler, Nergiz Şenliği ile beğeniye sunuldu. Başkan Akpınar ve eşi Zehra Akpınar da sergiyi gezenler arasındaydı.

Ayrıca, İnönü Mahalle Merkezi Tiyatro Topluluğu 4 Mayıs saat 20.00’de Çarşı Kültür Merkezi’nde ‘Bindik Bi Alamete’ oyununu sahneleyecek. Merkezdeki yıl sonu gösterileri ise 8 Mayıs’ta gerçekleşecek. Karşıyaka Belediyesi bünyesindeki diğer mahalle merkezleri de Mayıs ayı boyunca birbirinden renkli yıl sonu sergi ve gösterilerine imza atacak.  


Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi kursiyerlerimizin muhteşem konserini gururla dinledik. Emeği geçen tüm değerli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Mahalle merkezlerimizde hazırladıkları el emeği göz nuru ürünlerini sergileyen kadınları da yürekten kutluyorum. Ulu Önderimizin sözlerini rehber edinerek, hiçbir zaman yılmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'ya yeni renk, yeni nefes
Sonraki Haber Karşıyaka Balkan Festivali'nde geri sayım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?