ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi'nden Demirci'ye düğün salonu...

Karşıyaka Belediyesi'nden Demirci'ye düğün salonu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nden Demirci'ye düğün salonu...

Karşıyaka Belediyesi, Kütahya Simav'a bağlı Demirci beldesinde yaptığı Düğün Salonu ve Çok Amaçlı Tesis'in inşasını tamamladı, açılışını yaptı.

Karşıyaka Belediyesi Basın Danışmanlığından yapılan açıklamaya göre, açılış töreni için Demirci'ye giden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, konfeti ve meşaleler ile karşılandı. Köy meydanında kurulan dev sofra, yüzlerce Demirci sakinini akşam yemeğinde buluşturdu. Başkan Akpınar'la bol bol fotoğraf çektiren köylüler, beldeye kazandırılan düğün salonu ve çok amaçlı tesis için de teşekkür etti.

"Karşıyaka Düğün Salonu" adı verilen tesis, dua ve alkışlarla açıldı. Salonu dolduran yüzlerce Demircili, Karşıyaka Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu'nun oyunları ile eğlendi. Açılış törenine; Başkan Akpınar'ın yanı sıra, Demirci Belediye Başkanı Turan Sümer, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, çevre köy ve beldelerin belediye başkanları, dernek ve federasyon başkanları, Karşıyakalı meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bu salon toplam bin 600 metrekarelik kapalı alanıyla, sadece bu bölgenin değil, belki de Ege’nin birçok noktasında olmayan bir salon. Sadece düğün alanı değil burası. Bu alanda konserler verilecek, kadınlar spor yapacak, çocuklar halk oyunları öğrenecek, farklı sosyal aktiviteler olacak. Demirci Belediye Başkanımız ‘Bu bizim için yüzyılın projesi, rüyamda görsem inanmazdım’ dedi. İşte bir rüya gerçek oldu. Özgürlüğün ve barışın memleketi Demirci’ye hayırlı uğurlu olsun. Biz bu hizmet ve mücadele gücünü Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ten alıyoruz. O'nun yolunda, dayanışma ve birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Akpınar, düğün salonunda nikahı kıyılacak ilk çifte, eksik ev eşyalarını tamamlama sözü de verdi.

Demirci Belediye Başkanı Turan Sümer ise “Bu düğün salonunu kendi bütçemiz ve imkanlarımızla yapabilmemiz mümkün değildi. Çok kıymetli Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a ve bu projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Özkan Yalım “Çok güzel ve Demirci'ye yakışır bir proje oldu. Allah sizlerden razı olsun” derken, Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz da Başkan Akpınar'a teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Ergün'den Karşıyaka Haber'e övgü...
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı programdan çıkarıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?