ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka Belediyesi su ve mama kabı dağıttı...

Karşıyaka Belediyesi su ve mama kabı dağıttı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi su ve mama kabı dağıttı...

Karşıyaka Belediyesi, sokak hayvanları için Karşıyakalılara 2 bin adet su ve mama kabı dağıttı. Çarşı içinde yapılan etkinliğe, gönüllü hayvan severler ve vatandaşlar da katıldı.

Yaz boyunca dağıtımların süreceğini belirten belediye ekipleri, konu ile ilgili olarak vatandaşların duyarlı olmasını istedi. Ayrıca, parklardaki sabit beslenme odaklarının sayısını da 150’ye çıkaran Karşıyaka Belediyesi, ihtiyaç olan noktalara yeni odaklar yerleştirmeye devam ediyor.
Yaz aylarında can dostları susuz ve mamasız bırakmamak için çalıştıklarını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Karşıyaka’da nefes alıp veren her canlı için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayvan sevgisi hobi olarak görülmemelidir. Can dostlarımızı ‘karne hediyesi’ olarak alıp daha sonra sokağa bırakmak yapılacak en büyük kötülüktür. Yaz aylarında can dostlarımızın susuz kalmaması için herkes kapısının önüne bir kap koymalı” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İlçe Başkanı Yıldırım kızını partiye üye yaptı...
Sonraki Haber Egemen Güven sözleşmesini indirimle uzattı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?