ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Belediyesi, miniklere diş seti armağan etti

Karşıyaka Belediyesi, miniklere diş seti armağan etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi, miniklere diş seti armağan etti

Çocukları ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirmeyi amaçlayan Karşıyaka Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde yaptığı tarama ve eğitim çalışmalarının ardından, anaokullarında ağız ve diş sağlığı setleri dağıttı.

Unilever tarafından Pergamon Lions Kulübü’ne bağışlanan setler, Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi işbirliğiyle miniklere hediye edildi.
Programın ilk etabında; Karşıyaka Belediyesi’nin Kardelenler, Karşıyaka’nın Filizleri, Muzaffer İzgü ve Ahmet Piriştina anaokulları ile iki kültür merkezindeki oyun odaları ziyaret edildi. Toplam 300 çocuğa içerisinde diş fırçası, macun ve ağız suyu olan setler ulaştırıldı. Programın ikinci etabında ise 31 Mart Cumartesi günü KARGEM öğrencilerine yaklaşık 700 adet diş sağlığı seti hediye edileceği belirtildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka Belediyesi olarak bir yandan çocuklarımızın eğitimlerine katkı koyan projeleri hayata geçirirken, bir yandan da sağlıklı büyümeleri için çalışmalar yapıyoruz. Destekçilerimizle birlikte dağıttığımız setler, çocuklarımızın diş temizliğini alışkanlık haline getirmesine katkı sağlayacaktır. Sağlıklı nesiller yetişmesi için küçük yaşta tedbirlerin alınması gerektiği inancıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın çeyrek finalde rakibi UCAM Murcia
Sonraki Haber CHP İzmir örgüt buluşmaları için yola çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?