ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi, Kurban Bayramı'nı yemekle kutladı

Karşıyaka Belediyesi, Kurban Bayramı'nı yemekle kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi, Kurban Bayramı'nı yemekle kutladı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Kurban Bayramı’nı çalışma arkadaşları ile birlikte kutladı. Örnekköy Şantiye Tesisleri’nde kurulan bayram sofrasında 2 binin üzerinde belediye personeli, bürokratlar ile meclis üyeleri ve sendika temsilcileri bir araya geldi. Başkan Akpınar "Biz büyük bir aileyiz" dedi.

Hayata geçirdiği sosyal ve kültürel projelerle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, Kurban Bayramı’nı tek yürek olarak kutladı. Şantiye Tesisleri’nde kurulan bayram sofrasında; Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, sendikaların yöneticileri, muhtarlar, birim müdürleri, meclis üyeleri ile tüm birimlerde çalışan 2 binin üzerinde belediye personeli bir araya geldi.

Bayramlaşma törenine katılanlara kavurma, pilav, salata ve tatlı ikram edildi. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar da sofraya, çalışma arkadaşları ile birlikte oturdu. Belediye personeliyle bir süre sohbet eden Başkan Akpınar, Karşıyaka Belediyesi’nde iş barışının sağlandığını, statü ayrımının hissedilmediğini ve tüm çalışanların kendilerini mutlu hissetmesinin, hizmetlere de olumlu yansıdığını söyledi.

Kurban Bayramı’nın tüm ailelere mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Hırslara, çıkarlara, yalan ve talanlara, ülkemizi ve Cumhuriyetimizi dönüştürme çabalarına; gençlerimizi, ülkemizin zenginliklerini ve ulusal bütünlüğümüzü kurban vermeyeceğiz. Karşıyaka Belediyesi olarak, bizim en güzel bayram armağanımız çağdaş, modern, yaşamaktan mutlu olunacak bir kenti, hemşerilerimize sunmaktır. Uzun bir yol, yapılacak nice iş ve ortaya konulacak nice eser bizleri bekliyor. “Biz büyük bir aileyiz” ve hepsini omuz omuza ve el birliğiyle başaracağız" dedi.

TÜM-YEREL-SEN 2 No’lu Şube Başkanı Tamer Yiğitler ile Belediye İş 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan da işçiden ve emekten yana uygulamaları nedeniyle Başkan Akpınar’a teşekkür etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de patlama...
Sonraki Haber Eco Slim Doğal Zayıflama Ürünü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?