ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyesi çocukları sporla buluşturacak

Karşıyaka Belediyesi çocukları sporla buluşturacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi çocukları sporla buluşturacak

Karşıyaka Belediyesi, Haziran ayında yaz spor okullarını başlatacak. Bazı branşlarla yetişkinlere de hizmet verecek olan spor okulları kapsamında; voleybol, yüzme, basketbol, futbol, bale, judo, su topu, cimnastik, okçuluk, kano ve masa tenisi kursları verilecek.

Yaklaşık 3 ay sürecek olan kurslar, branşlarına göre Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu, Muharrem Candaş Spor Salonu ve Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ruhsal, bedensel ve sosyal gelişimi için sporu çok önemsiyor, sporla iç içe bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu yaz açacağımız kurslarla da ekonomik şartlarda, güvenli ve modern ortamlarda spor yapma imkanı sunacağız. Çocuklarımız takım ruhunu, paylaşmayı, spor ahlakını ve kültürünü öğrenecekler” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka yelkende 2 üçüncülük kazanabildi...
Sonraki Haber Bostanlıspor'dan çocuklara yaz sürprizi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?