ANA SAYFA > SPOR > KARŞIYAKA AZERİ MAHİR İLE SÖZLEŞME İMZALADI

KARŞIYAKA AZERİ MAHİR İLE SÖZLEŞME İMZALADI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA AZERİ MAHİR İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Karşıyaka dış transferde Kazak file bekçisi Loriya, Tekden Denizlispor'dan sol bek Yenal'dan sonra Azeri sağ bek Mahir Şükürov (Shukurov) ile de anlaştı.

 Ülkesinin milli takımında da forma giyen 32 yaşındaki futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandı. 12 Aralık 1982, Bakü doğumlu Şükürov; Inter Bakü, FK Karvan, Olimpik Baku, PFC Neftchi Baku, Khazar Lankaran ve Antalyaspor gibi takımlarda forma giydi.53 kez Azerbaycan Milli takımının formasını giyen ve üç gol atan Mahir Şükürov Türk asıllı oyuncu statüsünde oynayacak.
SERVAN SÖZLEŞMESİNİ 3 YIL UZATTI
Karşıyaka Servan Taştan'ın sözleşmesini 3 yıl uzattı. 2014-2015 sezonu için iç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Karşıyaka, iç transferde Servan Taştan'la tekrar anlaştı. Geçen yıl Fransa'nın Metz takımından alınan Şervan Taştan, Karşıyaka'da 12 maçta 504 dakika forma giymişti. 
CERNAT'LA GÖRÜŞÜLDÜ, SÜRE İSTENDİ
Son olarak Çaykur Rizespor'da forma giyen Florin Cernat'la bir görüşme yapıldığı, iki tarafın da karşılıklı olarak zaman istediği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ÇEŞME’DE BEACH VOLLEY TURNUVASI SONA ERDİ
Sonraki Haber KARŞIYAKA’NIN ESKİ FUTBOLCULARINDAN TUFAN TUNÇ VEFAT ETTİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?