ANA SAYFA > EĞİTİM > KARŞIYAKA ANAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU...

KARŞIYAKA ANAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA ANAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU...

2013-2014 Eğitim Yılı toplam kalite uygulamaları temel eğitim kurumları kategorisi kurum dalında Karşıyaka Anaokulu Türkiye Birincisi oldu.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu Karşıyaka Ana Okulu’na giderek yönetici ve öğretmenleri tebrik ettiler. Eğitimde anasınıfındaki eğitimin çok önemli bir basamak olduğunu belirten Kaymakam Yücel “Karşıyaka‘mızı Türkiye birinciliğine taşıdığınız için sizlere teşekkür etmek için geldim” dedi. Kaymakam Yücel ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu, okul yönetici ve öğretmenleri ile sohbet ettikten sonra sınıfları gezdiler.
Okul Müdürü Özlem İnal, Kaymakam Bey’in ve Müdür Bey’in destekleri, öğretmenlerimizin gayreti ile bu birinciliği aldık. Önümüzdeki yıllarda da bunu devam ettireceğiz” dedi.


2013-2014 Eğitim Yılı Toplam Kalite Uygulamaları Ödül Süreci Kapsamında Temel Eğitim Kurumları Kategorisi Kurum dalında Türkiye Birinciliğine layık görülen Karşıyaka Anaokulu 31 Ekim 1994 tarihinde eğitim öğretime açıldı.
2006 yılında Toplam Kalite Yönetimi Ekibi çalışmaları sonucunda ISO 9001-2000 belgelerini ve Gıda Ürünleri Kalite Belgesi “HACCP” sertifikasyonunu almaya hak kazandı.
 Toplam kalite alanında 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılı Toplam Kalite Uygulamaları Ödül Süreci Yılın Kaliteli Okul/Kurumu” kategorisinde Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  ‘İlçe Birinciliği’, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ‘İl İkinciliği’, 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında Eğitimde Toplam Kalite Uygulamaları Ödül Süreci “Yılın Kaliteli Okul/Kurumu” kategorisinde Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  “İlçe Birinciliği”, İl Milli Eğitim Müdürlüğü   “İl Birinciliği”, Milli Eğitim Bakanlığı “Türkiye İkinciliği” kazandı.
Okul yöneticileri; “Çocuklarımız önceliğimiz, modern eğitimdir ilkemiz” vizyonu ile hizmet veren okulda tüm liderler;  “Değişmeyen tek şey değişimdir” felsefesi ile 2004 yılında başlayan kalite sürecini aynı kararlılıkla sürdürdüklerini söylediler.     


Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BÖYLE OLUR KARŞIYAKA'DA ROMAN DÜĞÜNÜ
Sonraki Haber 2 METRELİK KEBAP

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?