ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka ADSM sağlığa gülümseyerek pedal çevirdi

Karşıyaka ADSM sağlığa gülümseyerek pedal çevirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ADSM sağlığa gülümseyerek pedal çevirdi

Karşıyaka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi doktor, çalışanları ve yakınları sağlığa gülümseyerek pedal çevirdi.

Karşıyaka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 2.sini düzenlediği “SAĞLIĞA GÜLÜMSEYEREK PEDALLIYORUZ” temalı bisiklet etkinliği Karşıyaka’dan Sasalı’ya kadar bisiklet turu ile gerçekleştirildi.

Etkinlikle, ADSM çalışanlarına bisiklet kullanmayı özendirmek, eğlenceli bir sosyal kaynaşma sağlamanın amaçlandığı belirtildi.

ADSM çalışanlarının organizesi, çalışan ve yakınlarının katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik sürpriz hediyeler ve yarışmalarla renklendi. Başhekim Dt.A.Yıldızhan Altınışık,  bu etkinliğin merkezin çalışanları ve aileleri ile bir kaynaşma ortamı sağladığını ve çağımız hastalığı obezite ile mücadelenin en etkili yolunun hareket etmekten geçtiğini, “Sağlığa Gülümseyerek Pedallamanın” keyifli  olduğunu söyledi.

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar Orman Yangınları Harekât Merkezi'ni ziyaret etti
Sonraki Haber New York’a KSK damgası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?