ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Abdülhamit ve Mahmut'u takımda tutma yollarını arıyor

Karşıyaka, Abdülhamit ve Mahmut'u takımda tutma yollarını arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Abdülhamit ve Mahmut'u takımda tutma yollarını arıyor

Karşıyaka, takımdan ayrılma tehlikesi bulunan sağ bek Abdülhamit ve orta saha oyuncusu Mahmut'u kadroda tutmanın yollarını arıyor.

Alacaklarının yatırılmaması üzerine serbest kalma hakkı kazanan ancak yönetimin sunduğu yeni ödeme planı nedeniyle beklemeye geçen iki futbolcuya perşembe gününe kadar 50'şer bir TL ödeme yapılması gerekiyor. 20 Ocak'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda görevi bırakmaya hazırlanan yönetim, geçtiğimiz günlerde ücretlerinde iyileştirme koşuluyla iki oyuncuya yeni sözleşme imzalama teklifinde bulundu.

Yönetim daha önce kulübe alacakları nedeniyle ihtarname çeken futbolculardan ön libero Mustafa Aşan ve kaleci Erhan'la anlaşmış, forvet Can ise takımdan ayrılmıştı. Eski yabancı futbolculara olan borçlar nedeniyle kulübe gelmesi beklenen puan silme cezaları için henüz somut bir adım atılmadı. Kulübün şirketleşmesi konusunda futbola talip olan Nazım Torbaoğlu ve basketbolu devralması beklenen Yaşar Holding'in ilerleyen günlerde bir araya gelmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Denizde Karşıyaka açıklarında mermi bulundu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka’nın yıldızları destek bekliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?