ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka 360’da yaşam başladı

Karşıyaka 360’da yaşam başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 360’da yaşam başladı

İzmir’in en çağdaş ve modern yaşam alanlarından biri olan Yüksek Vadi’de yer alan Karşıyaka 360 projesinde dairelerin anahtarları 30 Kasım’da düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi.

Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. ESBAŞ ve MOPSAN Grup Şirketleri yatırımı olan, tanıtım ve pazarlaması Eskidji Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Yüksek Vadi “Karşıyaka 360” projesinde dairelerin anahtarları 30 Kasım’da düzenlenen bir törenle daire sahiplerine teslim edildi. Tören sonrasında yeni evlerini gezen daire sahiplerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Karşıyaka 360 projesinde 4 ayrı kule halinde yüksek standartlarda 174 konut üretildiğini ifade eden ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı, MOPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Dr. Faruk Güler; “Güzel İzmir’in en güzel ve çağdaş projelerinden birisi olan Yüksek Vadi Karşıyaka 360 projemizde daire teslimlerini söz verdiğimiz gibi 30 Kasım’da teslim ettik. Biz Mopsan olarak talebi ‘konut’ olarak değil ‘iyi yaşam’ olarak yönlendirdiğimiz için projelerimize gösterilen ilgiden mutluyuz. Son kampanyamızda projemize daveti ‘Düşünmeyi bırakın, yaşamaya bakın’ çağrısı ile yaptık. Çünkü iyi bir yaşam herkesin hakkı ve ertelenemez bir ihtiyaç… İyi bir yaşam için herkesi Karşıyaka 360 projemizi görmeye davet ediyoruz.” dedi.

Hemen taşın, yeni yılda öde
Karşıyaka 360 projesinde “hemen taşın” döneminin başladığını bildiren Dr. Faruk Güler; uygun faizli banka kredilerinin yanı sıra ‘Mopsan Kredi Sistemi’nin de devrede olduğu ödeme seçenekleri bulunduğuna da değinerek, 20 bin TL peşinat verip uygun ödeme koşullarından yararlanmak isteyenlerin ‘peşinatınızı yatırın taksitleri ödemeye yeni yılda başlayın’ seçeneğini de değerlendirebileceklerini sözlerine ekledi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çarşı'da bomba paniği...
Sonraki Haber İzmir'de FETÖ operasyonu: 29 gözaltı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?