ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka 2018 ITB Berlin Fuarı'nda tanıtıldı

Karşıyaka 2018 ITB Berlin Fuarı'nda tanıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 2018 ITB Berlin Fuarı'nda tanıtıldı

Karşıyaka Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan ITB Berlin’de (Uluslararası Turizm Borsası Fuarı) Karşıyaka’yı tanıttı.

Berlin Kültür ve Tanıtma Müşavirliği'nin desteği ile bakanlık standında fuara katılan Karşıyaka Belediyesi, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 7-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşen fuar kapsamında, dünyanın dört bir yanından gelen konuklara, Karşıyaka’yı anlatan kitapçık, CD ve çeşitli hediyelik eşyalar dağıtıldı. Kentin doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel değerleri ile uluslararası çaptaki çalışmalar ön plana çıkarıldı. Karşıyaka Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi tarafından fuarda sergilenen el emeği ürünler de beğeni topladı.
‘Avrupa Şeref Bayrağı’, ‘12 Yıldız Şehri’, ‘Avrupa Diploması’, ‘Aktif Şehir’ gibi önemli ödül ve unvanlara sahip olan Karşıyaka’nın bir ‘Dünya Kenti’ olduğuna vurgu yapıldı. Yaklaşık 200 ülkeden gelen turizm profesyonelleri ve ziyaretçilere bir yandan Karşıyaka’nın tanıtımı yapılırken, diğer taraftan da uluslararası işbirliklerinin altyapısı hazırlandı. Yeni proje fikirlerinin geliştirilmesi, iş ortaklıklarının kurulması ve yatırımcıların kente çekilmesi için görüşmeler yapıldı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Kentimizin uluslararası düzeyde tanıtımı, yeni işbirliklerinin kurulması ve turistik, kültürel, ticari alışverişler için bu tür organizasyonların önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu anlayışla katıldığımız ITB Berlin’de Karşıyakamızı en iyi şekilde tanıttık. Her alanda marka olan bir kent yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yelken Federasyonu Başkanı Akdurak, Karşıyaka'yı ziyaret etti
Sonraki Haber Özgener: Hedefimiz tasarım ve üretim üssü olmak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?