ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka 1. Hıdrellez Çocuk Atletizm Şenliğine hazırlanıyor

Karşıyaka 1. Hıdrellez Çocuk Atletizm Şenliğine hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 1. Hıdrellez Çocuk Atletizm Şenliğine hazırlanıyor

Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulüplerince ilk ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenecek atletizm projesinin hazırlıkları başladı.

Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulüpleri Projesi Kapsamında; bu yıl ilki düzenlenecek olan "Atletizm Projesi 1. Hıdrellez Çocuk Atletizmi Şenliği" hazırlıkları için Engin Hayri Özmeriç Ortaokulu'nda bir toplantı yapıldı. Öğrencilere yapılacak yarışmalar tanıtıldı. İlk etapta Karşıyaka Bölgesi'ndeki 4. bölge okulların katılacağı 1. Hıdrellez Çocuk Atletizmi Şenliği, Karşıyaka’da bulunan tüm okulları kapsayacak şekilde düzenlenecek.

Takımlar yarışacak

Atletizm yarışmaları bireysel olmayacak. Takım halinde yapılacak. 6 takım 6 oyunla yapılacak yarışma koşu, atma ve atlama kategorilerinden oluşacak.
Engin Hayri Özmeriç Ortaokulu'nda düzenlenen hazırlık çalışmaları Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Ercan Haslofça'nın sunumu ile başladı. Daha sonra öğrencilere yapılacak yarışmalar görsel ve uygulamalı tanıtıldı ve yarışmalar düzenlendi.
Toplantıya Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hasan Ayar, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Dr. Nesrin Gedik, Şube Müdürü Nurşat Tayboğa, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nde Görevli Dt. Alev Ardıç, Engin Hayri Özmeriç Ortaokulu Müdürü Ayça Örenel ve 4. Bölge Okul İdarecileri katıldılar.

Haber, fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükoral: Büyükşehir ve Karşıyaka Belediye Başkanı'nından destek bekliyoruz
Sonraki Haber Başkan Akpınar’a sevgi seli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?