ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıdan karşıya geçerken araba çarpan profesör Çevik, yaşamını yitirdi

Karşıdan karşıya geçerken araba çarpan profesör Çevik, yaşamını yitirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıdan karşıya geçerken araba çarpan profesör Çevik, yaşamını yitirdi

Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Namık Çevik, Atakent'te geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Kaza saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atakent'te bir bankadan çıkan Prof. Dr. Namık Çevik, caddede yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada hızla geldiği iddia edilen bir otomobilin altında kaldı. 65 yaşındaki Çevik, olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı kazada bir kişinin de yaralandığı öğrenildi.
9 Eylül Üniversitesi'nin eski rektörlerinden olan Prof. Dr. Namık Çevik, 2000 yılında Başkent Üniversitesi Rektör Danışmanlığı görevine getirilmişti. Çevik, 2004 yılından itibaren de Zübeyde Hanım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütüyordu.Prof. Dr. Namık Çevik'in kazada yaşamını yitirmesi, akademi çevrelerinde büyük üzüntüyle karşılandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Migros Anneler Günü’nü %50’ye varan indirimle kutluyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da büyük tehlike: Amatöre düşebilir...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?