ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karsan'dan huzurevinde muhteşem konser

Karsan'dan huzurevinde muhteşem konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karsan'dan huzurevinde muhteşem konser

Karşıyaka Sanat Derneği, Zübeyde Hanım Huzurevi'nde konuklara muhteşem bir konser verdi.

Karşıyaka Sanat Derneği (KARSAN) "Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu" Örnekköy Zübeyde Hanım Huzur evinde, huzurevi sakinlerine muhteşem bir Türk Sanat Müziği konseri verdi. Şef Mustafa Seven yönetiminde solu ve koru şarkılarla, günün ve geçmişin ünlü eserlerini seslendiren KARSAN Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu konserlerinin ikinci bölümlerinde de, huzurevi sakinleriyle de birlikte göbek attı. Şef Mustafa Seven "güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Keyifli bir konser verdik. Hepimiz çok m utlu olduk. Bu tip konserlerimizi devam ettireceğiz" dedi.
KARSAN yöneticisi ve koro sanatçısı Muhsin Gürmen, huzurevi sakinleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, "güzel bir gün geçirdik. Huzurevi sakinlerini mutlu görmek bizleri çok mutlu etti" dedi. 
Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy'un "Sosyal Sorumluluk projeleri"ne büyük önem verdiğini ve bu konser için de her türlü desteği sağladığını belirten KARSAN Müdürü Mustafa Orta da, "Huzurevinde mutlu olduk. Onlarla birlikte sahnede oynadık. Harika bir gün geçirdik. Bu tip organizasyonlarımızı sürdüreceğiz. Şimdi önümüzde yeni yılda vereceğimiz 2 büyük konser var" dedi. 

http://www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Denizkurdu: Yasağın kalkması ve transfer sürecini bizzat yönettim
Sonraki Haber Karşıyaka futbol için gizli bir talip daha...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?