ANA SAYFA > EĞİTİM > Karnesini alan İş Bankası’na koştu…

Karnesini alan İş Bankası’na koştu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karnesini alan İş Bankası’na koştu…

Karnesini alan Karşıyakalı öğrenciler, İş Bankası’nın öğrencilere ücretsiz dağıttığı kitapları almak için İş Bankası şubelerine

İş Bankası 2008 yılından beri sürdürülen  “Karneni Göster Kitabını Al” kampanyasının büyük ilgi görüyor. Bankadan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi. “Bankamız, ülkemizde daha çok okuyan çocuğun nitelikli kitapla buluşması, okuyan ve sorgulayan gençlerin sayısının artması, öğrenciler için fırsat eşitliğinin oluşmasına katkıda bulunulması ve çocukların erken yaşta İş Bankası ile tanışmasının sağlanması amacı ile 2007-2008 öğretim yılı sona ererken “Karneni Göster, Kitabını Al” adıyla başlattığı bugüne kadarki en büyük kitap kampanyalarından birini gerçekleştirdi.

Kampanya kapsamında Türkiye ve KKTC’deki herhangi bir İş Bankası şubesine karnesini getiren 1 milyon ilköğretim öğrencisine 2008 yılında “Alice Harikalar Diyarında”, 2009 yılında “Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler”, 2010 yılında  “Yazarlarımızdan Öyküler”, 2011 yılında “Halime Kaptan” ve “Küçük Mavi Gezegen”, 2012 yılında “Sait Faik’ten Çocuklara Hikâyeler”, 2013 yılında "Aziz Nesin'den Çocuklara En Güzel Öyküler", 2014 yılında "Yazarlarımızdan Öyküler”  kitabı, 2015 yılında “Şairlerimizden Seçme Şiirlerle - Şiir Dünyasına Yolculuk" kitabı ile "Depremden Korkmuyorum - Nasıl Korunacağımı Biliyorum" kitapçığı, 2016 yılında  “Mars’a Nasıl Giderim? - Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar Kitabı”  armağan edildi.

 2016–2017 öğretim yılı sona ererken onuncusu gerçekleştirilecek “Karneni Göster, Kitabını Al” kampanyası kapsamında Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayımlanan, “Astronotlar üşür mü? - Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar Kitabı”  armağan ediliyor.

Görme engelli öğrenciler için özel kitap

Kampanyamıza bu yıl da görme engelli öğrencilerimiz dâhil edilerek Braille alfabesi ile kitap basımı yapıldı. Söz konusu kitaplar, görme engelli öğrencilere eğitim veren okulların kütüphanelerine iletiliyor.”

Bu yıl Karşıyaka’da 5 bine yakın “Karneni Göster, Kitabını Al” kampanyası kapsamında “Astronotlar üşür mü? - Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar Kitabı”  armağan edilmesi bekleniyor.

(Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uyuşturucu ticareti yapan 3 kişi tutuklandı
Sonraki Haber Karşıyaka'da öğrencilerin karne sevinci...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?