ANA SAYFA > GÜNDEM > KARNE HEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR'DEN

KARNE HEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR'DEN

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARNE HEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR'DEN

Cuma günü karne alan öğrenciler, koca bir yılın yorgunluğunu Gündoğdu Meydanı’ndaki sürpriz partiyle atacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 3 aylık yaz tatiline hazırlanan öğrencilere sürpriz bir karne hediyesi hazırlıyor. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Merhaba tatil” etkinliği, karne sevincinin yaşandığı 13 Haziran Cuma günü gençleri ve çocukları Gündoğdu Meydanı ve Kordon’da buluşturacak.

Bunge Jumping, trambolin, şişme langırt, sumo güreşi, rodeo, bungee run, top havuzu, zıp zıp, kaydırak ve tırmanma oyunlarıyla koca bir yılın yorgunluğunu atacak İzmirli öğrenciler, yaz tatiline da güzel bir başlangıç yapacak. Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu’daki bu etkinliği saat 15.00’te başlayacak. Saat 18.00’de DJ eşliğinde dans ve flash mob gösterileri ile devam edecek eğlence, 20.30-22.00 arasındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası konseri ile doruğa çıkacak. Yine aynı saatlerde, 20 kişilik Grup Lebtab,  ışıklı sahne gösterisi yaparak geceye renk katacak.  

Aynı gün 12.00 ile 18.00 saatleri arasında ise Konak Meydanı, Bornova Metro, Karşıyaka Çarşı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Buca Forbes Caddesi’nde  dans ve flash mob gösterileri yapılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alman vatandaşları sağlık turizminde Türkiye’yi tercih etti
Sonraki Haber TÜRKİYE’NİN İLK AYAKKABI MÜZESİ FUAR’A TAŞINIYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?