ANA SAYFA > EĞİTİM > KARGEM'e ön kayıtlar başlıyor...

KARGEM'e ön kayıtlar başlıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARGEM'e ön kayıtlar başlıyor...

Karşıyakalı çocuk ve gençlere eğitim desteği sağlayan Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde (KARGEM) 2017-2018 öğretim yılı için ön kayıtlar yarın (19 Nisan) başlıyor. KARGEM, yeni dönemde de yüzlerce öğrenciyi hem okul yaşamında başarıya taşımaya hem de sosyal etkinliklerle geleceğe hazırlamaya devam edecek.

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitimde fırsat eşitliği sağlayan Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM), yeni öğretim yılı için başvuruları kabul etmeye başlıyor. Yılda ortalama 2 bin öğrenciye ücretsiz eğitim veren merkezde, yeni dönem ön kayıtları 19 Nisan-12 Mayıs tarihleri arasında alınacak. Karşıyaka sınırları içerisinde ikamet eden, 5-12. sınıf aralığındaki ve lise mezunu öğrenciler için başvuru yapılabilecek. Bahçelievler Katlı Pazar Yeri’nde bulunan KARGEM’e, öğrencinin kimlik fotokopisi ile müracaat edilecek. 20-21 Mayıs’ta yapılacak sınavlarla da bir yıl boyunca eğitim almaya hak kazanan öğrenciler belirlenecek.


KARGEM ile dar gelirli ailelerin çocuklarını en iyi şekilde geleceğe hazırladıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Merkezimizde her yıl 5’ten 12’nci sınıfa kadar yüzlerce çocuğumuza hizmet veriyor, eğitimin yanı sıra sosyal etkinliklerle kişisel gelişimlerine de destek oluyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; aydınlık, düşünen, sorgulayan, vizyonlu, ahlaklı ve bilinçli nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak için tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Bu hizmetler karşısında tek beklentimiz ise evlatlarımızın başarısıdır” dedi.

Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi; hem okul başarılarını artırmak hem de TEOG, YGS ve LYS’ye hazırlamak amacıyla, yıl boyunca öğrencilere eğitim desteği veriyor. Eğitim hizmetlerinin yanı sıra; tiyatro, bağlama, halk oyunları kursu gibi etkinlikler, yarışmalar ve gezilerle öğrencilerin sosyal gelişimlerine de katkı sağlanıyor. Gençlerin gelecekleri için en doğru tercihleri yapabilmesi amacıyla sınavlar öncesi üniversite ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Bugüne kadar binlerce çocuk ve genci geleceğe hazırlayan merkez, bu yıl da yaklaşık 2 bin öğrenciye hizmet verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da Egemen Güven affedildi...
Sonraki Haber Bornova'da taş gibi tasarruf

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?