ANA SAYFA > EĞİTİM > KARGEM’de kültürlerarası buluşma

KARGEM’de kültürlerarası buluşma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARGEM’de kültürlerarası buluşma

Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) ve en büyük uluslararası öğrenci değişim ve gelişim platformu olan AIESEC, dünya gençlerini Karşıyaka’da buluşturacak

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek organizasyon için, 30 farklı ülkeden 50 yabancı genç Karşıyaka’ya gelecek. Gençler, 2 Temmuz itibariyle KARGEM’de dil kursu vermeye başlayacak. Bir ay boyunca haftanın 4 günü gerçekleşecek kursa, 5. ve 8. sınıf düzeyindeki Karşıyakalı öğrenciler katılabilecek.Üniversiteli gençler organizasyon süresince, kendilerini misafir etmeye gönüllü olan öğrenci aileleri ile birlikte kalacak. Evlerini yabancı konuklara açmak ve bu sayede çocuklarına daha fazla pratik imkanı da sağlamak isteyen veliler, 05549375347 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek.Çocuk ve gençleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bu yaz da KARGEM’de AIESEC organizasyonuyla hayata geçireceğimiz proje sayesinde, çocuklarımız yabancı gençlerden ücretsiz dil eğitimi alma ayrıcalığını yaşatacağız. Hem İngilizce bilgilerini ve konuşma becerilerini geliştirme fırsatı bulacaklar hem de farklı kültürleri tanıma şansını yakalayacaklar” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Rotary Kulübü'nde başkan değişikliği
Sonraki Haber Ofoedu'ya ödeme yapıldı -6 puandan Karşıyaka kurtuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?