ANA SAYFA > EĞİTİM > KARGEM'de eğitim gören gençler Ata’nın huzurunda

KARGEM'de eğitim gören gençler Ata’nın huzurunda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARGEM'de eğitim gören gençler Ata’nın huzurunda

Karşıyaka Belediyesi, Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında KARGEM’de eğitim alan 80 öğrenciyi Anıtkabir'e götürdü. Düzenlenen özel törenle mozoleye çelenk konuldu. Ata’nın huzuruna çıkan Karşıyakalı gençler, duygu dolu anlar yaşadı.

Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM), Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında geleneksel hale getirdiği Anıtkabir ziyaretini bu yıl da 80 öğrenci ile gerçekleştirdi. Görevli öğretmenler eşliğinde Ankara’ya giden Karşıyakalı gençler, büyük heyecan ve gururla Ata’nın huzuruna çıktı.

Ziyaret kapsamında düzenlenen özel törende, mozoleye çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşu yapıldı. Anıtkabir Anı Defteri'ne de “Bugünümüzü bile yıllar öncesinden dahiyane bir şekilde öngörmüş bir liderin evlatları olmanın gururuyla, ilkelerinden ayrılmayacağımıza ant içeriz. Ne mutlu seni anlayana” yazıldı. Gezide Birinci ve İkinci Meclis binaları ile MTA Tabiat Tarihi Müzesi de ziyaret edildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyakamızda; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, aydınlık, vizyonlu, ahlaklı ve bilinçli evlatlar yetiştiriyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya sarılan bir nesil, gelecekte de aynı iradeyle ülkesine sahip çıkacaktır. Gençlerimizin Atatürk’ü daha yakından tanımaları ve O’nun ışığıyla aydınlanmaları için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ata’nın huzuruna çıkmaktan onur duyduklarını belirten Karşıyakalı öğrenciler de “Bizlere bu fırsatı veren Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’a çok teşekkür ediyoruz. Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerine daima bağlı kalacağız ve emanetlerimizi sonsuza kadar yaşatacağız” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genel Sekreter Sındır CHP Karşıyaka'da partililerle bir araya geldi
Sonraki Haber MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, kültürel etkinliklerini sürdürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?