ANA SAYFA > GÜNDEM > Kardeşi için il il gezip iş arıyor

Kardeşi için il il gezip iş arıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kardeşi için il il gezip iş arıyor

Kastamonulu 18 yaşındaki Kenan Gül, uzun yıllardır beynindeki tümörle mücadele eden kardeşi Ela’nın ilaçlarını karşılayabilmek için şehir şehir gezerek iş arıyor. Kenan son olarak İzmir'de iş arayışında...

Kenan Gül, kardeşine yardım etmek isteyenlerden para yerine sadece ilaçlarını temin etmesinin yeterli olabileceğini söylerken, "Benim tüm varım annem ve kardeşim. Eğer kardeşimin ilaçlarını karşılayamazsak, beynini kemiren tümör onu yakında hareketsiz hale getirecek" diye konuştu. Kardeşinin 18 yaşına kadar ilaçları kullanması gerektiğini söyleyen Kenan Gül, bir an önce iş bulması gerektiğini ifade etti. Babasını küçük yaşta kaybettiğini anlatan Kenan Gül, annesi ve kardeşi ile birlikte Kastamonu’nun Araç İlçesinde yaşadıklarını, Araç ilçesinde iş bulamadığı için il il, İlçe İlçe kapı kapı dolaşıp iş aradığını kaydetti.

Kenan Gül, sadece kardeşinin ilaç masraflarını karşılayabilmek için iş bulup, alın teri ile çalışmanın derdinde. İş konusunda kendisine yardımcı olmak isteyenlerin 0 534 937 97 34 numaralı telefondan ulaşabileceklerini belirtti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da da kutlandı
Sonraki Haber Karşıyaka KSTK'den kaymakam Çalışır'a sürpriz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?