ANA SAYFA > GÜNDEM > KAR İŞKAD'tan meclise teşekkür ziyareti

KAR İŞKAD'tan meclise teşekkür ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KAR İŞKAD'tan meclise teşekkür ziyareti

KAR İŞKAD’lı kadınlar 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesi nedeni ile TBMM’ne teşekkür ziyareti düzenledi.

5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişini kutlamak üzere Cumhurbaşkanı tarafındanAnkara’ya davet edilen KAR İŞKAD (Karşıyakalı İş Kadınları Derneği) üyeleri Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesinden dolayı Anıtkabir’i ve TBMM’sinde Karşıyaka’nın vekili olarak bilinen İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli’yi de mecliste ziyaret ederek teşekkür etti.Teşekkür ziyareti program sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ıve uzun süre İzmir Orman Bölge Müdürü olarak görev yapan Antalya Milletvekili İbrahim Aydın’ı da makamında ziyaret ettiler. KAR İŞKAD başkanı Nil Güneri Ankara’da çok ilgi gördüklerini belirterek, “Vekilimiz Sayın Kerem Ali Sürekli,bizlerimeclisi gezdirdi, çok ilgilendi” dedi.
Meclis yemekhanesinde yemekte bir araya gelen KAR İŞKAD’lı kadınlar, eş dosta Anıtkabirden aldıkları hediyeler ile Karşıyaka’ya döndüler.

Haber: Yılmaz DURMAZ ( www.karsiyakahaber.com )

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın transfer yasağı kalktı
Sonraki Haber Basketbol Pınar'a, futbol da en güçlü aday Infinite Group...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?