ANA SAYFA > GÜNDEM > Kapatılan Şifa Üniversitesi Hastanesi, devlete bağlandı

Kapatılan Şifa Üniversitesi Hastanesi, devlete bağlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kapatılan Şifa Üniversitesi Hastanesi, devlete bağlandı

15 Temmuz darbe girişimin ardından kapatılan Şifa Üniversitesi Hastanesi'nin, devlet hastanelerine bağlı olarak hizmet vermesine karar verildi.

15 Temmuz darbe girişimin ardından, Olağan Üstü Hal (OHAL) ilan edilmiş, OHAL sonrası yapılan ilk Bakanlar Kurulu toplantısında FETÖ terör örgütü ile bağlantılı yüzlerce kurumun kapatılmasına karar verilmişti.

FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan kurumlardan Şifa Üniversitesi'ne bağlı hastane ve polikliniklerin devlete bağlanmasına karar verildi. Buna göre Şifa Üniversitesi'nin Bornova Hastanesi İzmir Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesindeki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, üniversitesinin Diş Fakültesi Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne, yine üniversitenin Karşıyaka'da bulunan ve şu an hizmet vermeyen polikliniği ise Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne bağlandı.

Karşıyaka Bostanlı'da bulunan Şifa Üniversitesi Hastanesi'nde, bundan böyle Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi doktorları poliklinik hizmeti verecek. Bu kararla birlikte, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin kapatılmasından sonra devlet hastanesi kalmayan Karşıyaka'da sağlık hizmetleri de bir nebze olsun rahatlamış olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı ralliciler, kupaya doymuyor
Sonraki Haber Bornova Belediyesi’nin projeri örnek oluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?