ANA SAYFA > GÜNDEM > Kan stoğuna Kaymakam Yücel'den destek

Kan stoğuna Kaymakam Yücel'den destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kan stoğuna Kaymakam Yücel'den destek

Kızılay'ın biten kan stoklarına dikkat çekmek, bu konuda farkındalık yaratmak için Karşıyaka Kızılay’ın Karşıyakalılara, Karşıyaka’daki dernek başkanlarına, yöneticilere yaptığı çağrıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’den anlamlı destek geldi.

Karşıyakalılar, kan stoklarının tükenmemesi için yoğun katılım sağlarken, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ’da kan vermek için sıraya girdi.

Çorumlu ve 19. Kez kan vermede bronz madalya sahibi olan Kaymakam Yücel, gümüşü almak için uğraşıyorum. Her vatandaşın kan vermesinin vatandaşlık görevinin yanı sıra insanlık görevi de olduğunu belirterek şunları söyledi. “Yaz aylarında kan bağışı maalesef önemli ölçüde azalıyor. Kan stoklarının eridiği haberi beni fazlası ile üzdü. Bu kampanyayı düzenleyenlere, kan bağışında bulunanlara teşekkür ederim. ‘Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can’ olduğunu unutmayalım.” dedi.

Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz de Karşıyakalı yöneticilerin ve Karşıyakalıların duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, Kan bağışında bulunmak isteyen Karşıyakalıların, Karşıyaka İş Bankası Yalı şubesinin önünde bulunan Kızılay Kan aracına uğramalarını beklediklerini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geri dönüşüme Karşıyaka'da 118 tonluk katkı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka ilk hafta Tofaş'ı ağırlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?