ANA SAYFA > SAĞLIK > Kan stoğuna Kaymakam Yücel'den destek

Kan stoğuna Kaymakam Yücel'den destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kan stoğuna Kaymakam Yücel'den destek

Kızılay'ın biten kan stoklarına dikkat çekmek, bu konuda farkındalık yaratmak için Karşıyaka Kızılay’ın Karşıyakalılara, Karşıyaka’daki dernek başkanlarına yaptığı çağrıya Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’den anlamlı destek geldi.

Karşıyaka’daki STK’ların başkanları, KOSGEB girişimcilik kursunun kursiyerleri, Karşıyakalılar kan stoklarının tükenmemesi için uzun kuyruklar oluşturdu. Bostanlı Balıkçı Parkı'nda kurulan stantta önceki kan bağışının iki katından fazla katılımın olduğu belirtilen kampanyada Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’in kan vermesi dikkat çekti.

Kan vermede bronz madalya sahibi olan Kaymakam Yücel, gümüşü almak için uğraşıyorum. Her vatandaşın kan vermesinin vatandaşlık görevinin yanı sıra insanlık görevi de olduğunu belirterek şunları söyledi. “Yaz aylarında kan bağışı maalesef önemli ölçüde azalıyor. Kan stoklarının eridiği haberi beni fazlası ile üzdü. Bu kampanyayı düzenleyenlere, kan bağışında bulunanlara teşekkür ederim” dedi.

Dernek çağrılarına gelen herkese teşekkür ederek,“Sesimize karşılık veren tüm dostlara, işlerini bırakıp bağışa koşan BOSTANLI esnafına, STK yönetici ve temsilcilerine, KOSGEB kursiyerlerine sonsuz şükranlarımızı sunarız. Yaşları küçük olduğu için kan verememelerine rağmen, ellerinde Türk bayraklarıyla destek olmak için gelen, yaşı küçük kalpleri büyük yüreklere sonsuz teşekkürler. “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” olduğunu unutmayalım." dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karasu, Karşıyakalı engelli öğrencileri mutlu etti
Sonraki Haber Orkestra şefi kursu başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?