ANA SAYFA > İZMİR > KAMYON APARTMANIN BAHÇESİNE GİRDİ

KAMYON APARTMANIN BAHÇESİNE GİRDİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KAMYON APARTMANIN BAHÇESİNE GİRDİ

İzmir'in Narlıdere İlçesi'nde, İsmail Çavdar'ın kullandığı vinç yüklü kamyon, yokuştan inerken yağmurdan kayganlaşan yolda frenleri tutmayınca, kontrolden çıktı.

Narlıdere İlçesi'nde, İsmail Çavdar'ın kullandığı vinç yüklü kamyon, yokuştan inerken yağmurdan kayganlaşan yolda frenleri tutmayınca, kontrolden çıktı. Apartmanın bahçe duvarından içeriye girerek yan yatıp duran kamyondan yaralı çıkartılan İsmail Çavdar, tedaviye alındı. Güvenlik kameralarının kaydettiği kazanın ardından apartman sakinleri, bu tür kaza riskini hep yaşadıklarını belirterek önlem alınmasını istedi.

Kaza, saat dün saat 15.30 sıralarında Erdal İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Yokuştan inen İsmail Çavdar, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda, yönetimindeki 35-00-10- 0261 plakalı, üzerinde vinç bulunan kamyonun hakimiyetini kaybetti. Çavdar'ın fren yapmasına rağmen durmayan kamyon, cadde bitiminde bulunan apartmanın bahçe duvarına çarptıktan sonra içeriye girerek devrildi.

Kaza anına tanık olan vatandaşların ihbari üzerine, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, olay yerine geldi. Motor bölümünden dumanlar çıkan kamyonun içinden kalan Çavdar, itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak çıkartıldı. Kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan İsmail Çavdar'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Çavdar'ın, özellikle sol bacağının büyük yara aldığı ve tedaviye cevap vermemesi durumunda ise ameliyatla kesilme ihtimalinin de bulunduğu açıklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SU ÜRÜNLERİ ÖĞRENCİLERİNE TALİP VAR
Sonraki Haber SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI BM'DE KONUŞTU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?