ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta primler ödendi...

Kaf Kaf'ta primler ödendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta primler ödendi...

Karşıyaka yönetimi, Tuzla ve Kayseri Erciyes maçlarının primleri Hatay deplasmanı öncesinde ödedi.

Takım olma yolunda gerek yönetim gerek teknik kadro gerekse oyuncuların çok önemli yol katettiğini belirten başkan Mutlu Altuğ, “Takımlarımızın konsantrasyonunun sadece saha içine yoğunlaşması ve yönetimlerinin her zaman üstüne düşeni yaptığının bilincinde olmaları, bize gelecek başarıların sinyalini veriyor.” dedi.

Yönetim, teknik kadro ve takımla birbirlerine güvenen örnek bir aile olduklarını söyleyen Altuğ, “Yaratılan bu güzel ortam ve sinerjinin Karşıyaka camiası tarafından da destekleneceğini düşünerek bu ailenin Karşıyakalıların sahip çıkmasıyla her gün daha da genişleyeceğine inancım tam. Hatay deplasmanında takımızın kulübümüze yakışan mücadeleyi vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın.” diyerek sözlerine son verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alaybey ile Foça Masterler dostluk için karşı karşıya geldi
Sonraki Haber Halk Sağlığı Müdürü uyardı: ''Berber, kuaför ve dişçilere dikkat''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?