ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ın kalecisi Altınordu'ya imzayı attı

Kaf Kaf'ın kalecisi Altınordu'ya imzayı attı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ın kalecisi Altınordu'ya imzayı attı

2013 yılından bu yana Karşıyaka forması giyen kaleci Erhan Erentürk Altınordu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen sezon ligde tam 32 karşılaşmada forma giyen, kariyerinde 10 kez Spor Toto 1. Lig ve 66 defa 2. Lig maçında görev yapan 23 yaşındaki kaleci Erhan Erentürk'ün bonservisi konusunda Altınordu Başkan Vekili Barış Orhunbilge ile Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı anlaştı ve imzalar atıldı. Erhan Erentürk, Altınordu'nun Erzurum kampına salı günü katılacak.

"Bir üst ligde oynama hayalime olumlu yanıt veren Karşıyaka'ya çok teşekkür ederim" diyen Erhan Erentürk, "Karşıyaka, benim profesyonel kariyerimin başladığı yer. Orada gerçekten güzel günler geçirdim. Bugün Altınordu ile sözleşme imzalıyorsam, bunda bana güvenen, bana şans veren Karşıyaka'nın payı çok büyük. Altınordu ise gerçekten hayal ettiğim bir kulüptü. Altınordu'da başarılı bir dönem geçirerek şampiyonluğa giden yolda katkı sağlamak istiyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhuriyet çocuklarına anlamlı destek
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya yeni yönetim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?