ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'a acil 10 milyonun üstünde para lazım...

Kaf Kaf'a acil 10 milyonun üstünde para lazım...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'a acil 10 milyonun üstünde para lazım...

Seçimli olağanüstü genel kurul kararı alınan Karşıyaka'da 8 futbolcunun sözleşmeleri sona eriyor.

Eski yerli ve yabancı futbolculara olan borçları nedeniyle TFF ve FIFA tarafından “transfer yasaklısı” olan, bu yasakları kaldırmak için 10 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapması gereken Karşıyaka'da Can, Tayfun, Cenk, Mahmut, Okan, Abdülhamit, Behram ve Bartu'nun mukavelesi 31 Mayıs'ta bitecek.

FIFA tarafından ekim 2016’da 2 dönem transfer yasağı verilen Karşıyaka, borçlarını ödemesi halinde bile yaz döneminde transfer yapamayacak. Futbolcuların 2 milyon TL civarında peşinat taksidi ve maç başı hak ediş alacağı bulunuyor. Bazı futbolcular alacaklarını tahsil edebilmek için TFF kanalıyla kulübe ihtarname göndermeye hazırlanması haberleri de yönetimin başını ağrıtan konuların başında geliyor. Bunun gerçekleşmesi halinde alacaklı futbolcuların serbest kalmaması için 30 gün içinde alacakları yatırmak zorunluluğu var. Geçen yaz sözleşme yenilenip ücretlerinde iyileştirme yapılan Ali Say, Ali Kemal, Battal, Metin, Hakan, ve Tugay'ın yanı sıra Mustafa Aşan, Onur, Anıl ile Arif'in ise 2018'e kadar kontratı bulunmasına karşın alacakları da hayli fazla.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası'nda ''İnsanlık, insana emanet...''
Sonraki Haber Başkan Akpınar hayatını kitap haline getirdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?