ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf yeni tesislerine 3'lü protokolle kavuşacak

Kaf Kaf yeni tesislerine 3'lü protokolle kavuşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf yeni tesislerine 3'lü protokolle kavuşacak

Göreve geldikten sonra kulübün tesis yatırımları konusunda girişimlerde bulunan Mutlu Altuğ yönetimi, Ankara'daki görüşmelerinde ciddi sonuçlar elde etti.

Geçtiğimiz hafta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüşen ve Örnekköy'deki 80 dönümlük araziye kulüp için tesis kurulmasını konuşan Başkan Mutlu Altuğ, Aziz Kocaoğlu'ndan aldığı sözün ardından Ankara'da Spor Bakanlığı yetkilileri ile de bu konuyu görüştü.

Aziz Kocaoğlu'nun kendilerine arazi tahsisini almaları şartıyla Örnekköy'e tesis yapılması konusunda destek sözü verdiğini ve bunun üzerine hemen konunun takipçisi olduklarını belirten Başkan Mutlu Altuğ, "Bu gelişme üzerine hemen Spor Bakanlığı yetkililerimizle görüştük ve 3'lü protokol yapılması durumunda tahsisi verebileceklerini söylediler. Bu da güzel bir haber. Aziz Kocaoğlu'nun verdiği söz üzerine devlet de buna destek verecek. Oranın tahsisini alıp Karşıyaka'ya yeni bir tesis kazandıracağız" dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yöneticiler yuvanın çocukları ile iftar yaptı
Sonraki Haber Kaf Kaf’ın ay-yıldızlı arması 90 yaşında!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?