ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf başkan bulamadı

Kaf Kaf başkan bulamadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf başkan bulamadı

Yarın Olağanüstü Genel Kurul'a gidecek olan Karşıyaka'da, yeni tüzüğün ön gördüğü sürede tek bir aday bile çıkmadığı için seçimler ertelendi.

PTT 1. Lig'de geçirdiği kabus gibi sezonun ardından küme düşen Karşıyaka'da, kötü rüya bir türlü bitmiyor. Yarın Olağanüstü Genel Kurul'a gidecek olan yeşil kırmızılı camiada, yeni tüzük gereği adayların bugün saat 17:00'ye kadar listelerini Divan Kurulu'na teslim etmesi gerekiyordu. Verilen sürede Divan Kurulu'na tek bir liste bile gelmeyince ve Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'ın eski başkanlarla yaptığı 2 saatlik toplantıda da kimse göreve talip olmayınca, Karşıyaka'da seçimler ertelendi.

Son seçimlerde en az iki listenin yarıştığı, adeta kapışılamayan başkanlık koltuğuna talip çıkmadığı için, haftasonu 2 gün şeklinde yapılması gereken genel kurulun yalnızca ilk ayağı gerçekleştirilecek. Yarın saat 15:00'te Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda toplanacak olan Karşıyaka Genel Kurul'u, her genel kurulda yapılan rutin işlemleri yaptıktan sonra seçim maddesine gelinince tüzük gereği seçimler bir hafta veya 15 gün sonrasına ertelenecek. Bu süre zarfında kulübün yönetimini genel kurulda oluşan divan üstlenecek.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka İlçe, Kent Konseyini ziyaret etti
Sonraki Haber Karşıyaka, mağlubiyetle veda etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?