ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf Abdülhamit'e resmi imzayı attırıyor

Kaf Kaf Abdülhamit'e resmi imzayı attırıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf Abdülhamit'e resmi imzayı attırıyor

Yeni sezon öncesinde kadrosundaki eski futbolcularına yönelen Karşıyaka'da Abdülhamit Yıldız'ın sözleşmesi bugün resmiyete kavuşuyor.

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla mücadele etmeye hazırlanan Karşıyaka, eski futbolcularının sözleşmelerini de uzatarak kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon takımda bulunan ve yaklaşık bir haftadır takımla birlikte idmanlara katılan Abdülhamit Yıldız'ın da bugün resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Tayfun ve Mehmet öncelikli değil

Bir süredir konuşulan Tayfun Pektürk ve Mehmet Akgün'ün de takıma katılacağı iddialarına ise, Sportif Direktör Atilla Güneş'ten yanıt geldi. Güneş, "Tayfun ve Mehmet Akgün bizim önceliğimiz değil. Bizim kulübümüzün şartları var. Kulübün şartlarına uydukları sürece bizim kapımız her zaman açık" diyerek, bu oyuncularının takımla yola devam etmesinin ancak kulübün menfaatleri çerçevesinde mümkün olabileceği mesajını verdi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de büyük tarihi keşif
Sonraki Haber Migros'tan İzmirliler'e fuar sürprizleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?