ANA SAYFA > EKONOMİ > Kadın girişimciler açık kürsüde buluştu

Kadın girişimciler açık kürsüde buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadın girişimciler açık kürsüde buluştu

Koordinatörlüğü İzmir Ticaret Borsası tarafından yürütülen TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu açık kürsü toplantılarının ilkini 07 Şubat 2018 Çarşamba günü Borsa Meclis Salonu’nda düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel, “Tamamen üyelerimizin katılımları ve katkıları ile düzenlenen açık kürsü toplantılarının ilkinde üyelerimiz ve konuklarımızla bir arada olmaktan memnuniyet duyuyorum. 2018 yılı Ocak ayında yapılan İcra Kurulu toplantısında, Kurul üyelerimizden gelecek talebe göre, uygun tarihlerde, bilgi ve deneyimlerimizi birbirimize aktarmak ve Kurulumuzda bir sinerji yaratmak amacı ile “açık kürsü toplantıları” adı altında dönemsel toplantılar yapılmasına karar verdik. Açık kürsü toplantılarında, üyelerimizin kendi sektörleri hakkında ya da sahip oldukları uzmanlıklar dâhilinde bilgilendirme sunumları yapmalarına olanak sağlamış, aynı zamanda soru-cevap bölümünde karşılıklı görüş paylaşım imkânı da yaratmış olacağız” dedi.

Bu toplantıların, İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun dinamiğini değiştireceğine ve her üyeye önemli katkılar sağlayacağına inancının tam olduğunu dile getiren Aysel Öztezel, çalışmalarına destek veren ve toplantının gerçekleştirilmesi için kapılarını açan Borsa yöneticilerine de teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından kişisel gelişim uzmanı Asuman Sağlam Karadoğan, katılımcılarla iş ve özel yaşamda kişisel gelişim ve başarı hedeflerini anlatan “Kendime yeni bir ben lazım” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşinin ardından Nefes, Yoga ve Meditasyon Koçu Meltem Arıcan da katılımcılara “Zihninizi yönetmenin anahtarları” adlı uygulamalı nefes ve yoga egzersizi yaptırdı.

Söyleşi ve yoga egzersizi etkinliklerinin sonunda TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel, Meltem Arıcan ve Asuman Sağlam Karadoğan’a etkinliğe katkıları dolayısıyla teşekkür sertifikası takdim etti. Sertifika takdiminin ardından toplantı katılımcıları birlikte anı fotoğrafı çektirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Dünyada ve Türkiye’de Resim Sanatı ve Yeni Sanat Yaklaşımları'' konuşuldu
Sonraki Haber Trifunovic: Muhteşem taraftarımıza teşekkür ediyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?