ANA SAYFA > EĞİTİM > KA2 Stratejik ortaklık projesinin Yaygınlaştırma Semineri yapıldı

KA2 Stratejik ortaklık projesinin Yaygınlaştırma Semineri yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KA2 Stratejik ortaklık projesinin Yaygınlaştırma Semineri yapıldı

İzmir Valiliğinin ortağı olduğu ve AB ve Dış İlişkiler Ofisi tarafından yürütülen “Beden Odaklı Yaklaşım ile Göçmen Kadınların Yaşamlarını İyileştirme” KA2 Stratejik ortaklık projesinin Yaygınlaştırma Semineri Balçova Termal Otel’de yapıldı.

Seminer, İzmir Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz,  İl Göç İdaresi Müdürü Funda Kılıç Doğan,  Buca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yıldırım, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Yıldıray Çığırgil ve Balçova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Yüzücü ile pek çok kamu kurum ve kuruluşlarından, STK’lardan ve üniversitelerden temsilcilerin de katılımıyla gerçekleştirildi.
Katılım konusunda oldukça yoğun ilginin sağlandığı toplantıda göçmen kadınların İzmir İli’ndeki mevcut durumu ve istihdama katılmalarına yönelik konuşmalara yer verilirken, göçmen kadınların ve eğitmenlerin eğitim boyunca edindikleri bilgi ve deneyimleriyle ilgili paylaşımlar da yapıldı.  Yoğun ilginin gösterildiği seminer, projenin amacına uygun bir şekilde sonuçlanmıştır. Projenin yürütülmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Proje nedir?

İzmir Valiliği'nin ortağı olduğu, AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından yürütülmekte olan, "Sağlıklı Yaşamı Destekleyici Fiziksel Aktivite Stratejilerinin Geliştirilmesi ve Uygulanması (DEVHEPA)" ve “Beden Odaklı Yaklaşım ile Göçmen Kadınların Yaşamlarını İyileştirme (Mind4Body-MIWOLIMBO)” isimli Erasmus +  KA2 Stratejik Ortaklık Projesidir. Projenin amacı; ortak Avrupa ülkelerinde yoksulluk ve işsizlik riski altında yaşayan ve bu nedenle fiziksel ve ruhsal sağlığı zayıf olan göçmen kadınların desteklenmesini sağlayacak bir eğitim programı geliştirerek söz konusu göçmen kadınların yaşam koşullarının, istihdam edilebilirliklerinin iyileştirilmesine katkıda bulunmaktır. Proje kapsamında kadınları güçlendirme alanında çalışan kadın eğitmenlere yönelik “beden odaklı yaklaşım” ile ilgili eğitimler verilmiştir. Proje 2015-2017 yılları arasında uygulanmıştır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 55 Yaş üstünün yeni buluşma noktası: Sağlıklı Yaş Alma Merkezi
Sonraki Haber Kırıkkaya Süt Ürünleri 17. satış noktasını Karşıyaka'da açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?