ANA SAYFA > SPOR > JUNİNHO GARANTİYİ VERDİ KSK'DE KALDI

JUNİNHO GARANTİYİ VERDİ KSK'DE KALDI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
JUNİNHO GARANTİYİ VERDİ KSK'DE KALDI

Geçen hafta cuma günü 2 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra sakatlık riski taşadığı gerekçesiyle transferi askıya alınan Adana Demirsporlu Juninho, Karşıyaka yönetimine garanti verince yeşil kırmızılı takımda kaldı.

 İstanbul'dan sağlık raporu alan Brezilyalı golcü, pubis nedeniyle sahalardan uzak kalması halinde sözleşmesini feshederek aldığı parayı geri ödemeyi kabul etti. Bu maddeyi sözleşmeye ekleyen yönetim, Juninho'nun kalmasına karar verdi.

Bu arada Karşıyaka, ismi gündeme gelen Bulgar Gargorov'u almaktan vazgeçti. Golcü arayan yönetim, Tekden Denizlisporlu Kahe'nin ardından 2012-2013 sezonunda Karşıyaka formasıyla 14 gol atan Banahene'ye yöneldi. Şartları kabul eden Kahe imzaya hazır olduğunu belirtirken Şanlıurfaspor'dan ayrılan Banahene'de dönmek için haber yolladı.

Teknik direktör Yusuf Şimşek, forvet tercihini eski futbolcusu Kahe'den yana kullanmak isterken yönetim, Banahene'nin yararlı olacağını düşünüyor. Kahe'nin maliyetinin 200 bin dolar, Banahene'nin ise 200 bin euro olduğu öğrenildi. Bu arada Ankaraspor'dan transfer edilen stoper Ramazan Sal, sözleşmesini imzaladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber FATİH DİNİZ KARŞIYAKA HABER'E KONUŞTU...
Sonraki Haber KARŞIYAKA YARIN SAHADA

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?