ANA SAYFA > SPOR > Judo Şampiyonası'na muhteşem final

Judo Şampiyonası'na muhteşem final

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Judo Şampiyonası'na muhteşem final

Türkiye Judo Federasyonu ve Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen “Minikler Judo Türkiye Şampiyonası” muhteşem bir finalle sona erdi. 71 ilden 963 sporcunun katıldığı dev organizasyonda tribünler doldu, kıran kırana müsabakalar yaşandı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular başarılarını madalyayla taçlandırdı.

Her yaşta ve her branşta spor etkinlikleri ile dikkat çeken Karşıyaka Belediyesi, bu kez “Minikler Judo Türkiye Şampiyonası”na ev sahipliği yaptı. 22 - 24 Temmuz tarihleri arasında, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleşen organizasyona 71 farklı ilden, 963 minik judocu katıldı. Salonun iç kısmı profesyonel müsabakalara uygun hale getirildi ve yüzlerce minik sporcu mindere çıkarak kozlarını paylaştı.

BÜYÜK COŞKU
Turnuvada 2004-2005 doğumlu kız ve erkek sporcular, kiloya göre 10 kategoride mücadele etti. Her kategoride dereceye giren sporculara madalya verildi. Büyük ilgi gören turnuvada sporseverler de minik judocuları yalnız bırakmadı. Üç gün boyunca tribünleri dolduran binlerce Karşıyakalı, ellerinde Türk Bayrakları ile sporculara destek oldu.

“GURUR DUYDUK”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Judo gücümüzü ve zekamızı en doğru şekilde kullanmamızı öğreten bir sanattır. Bizim mücadelemiz daha özgür, barış içinde yarınlara uyanmak, çocuklarımızı böyle bir ülkede yetiştirmektir. Bu turnuva ile de Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce çocuğumuzu bir araya getirmekten büyük gurur ve mutluluk duyduk. Hepsini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Türkiye Judo Federasyonu yetkilileri de organizasyona başarıyla ev sahipliği yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve ekibine teşekkür etti. 

İŞTE BİRİNCİLER

ERKEKLER

-26 kg: Yağız Selahattin Çelik (Bursa)

-30 kg: Yunus Emre Esenboğa (Iğdır)

-34 kg: İbrahim Demirel (Kocaeli)

-38 kg: Erman Gürgen (Kocaeli)

-42 kg: Yunus Yıldırım (Sakarya)

-46 kg: Murat Efe Coşkun (Ankara)

-50 kg: Mücahit Gültekin (Adana)

-55 kg: M. Ali Yazıcı (Kocaeli)

-60 kg: Doğukan Oğuz (Denizli)

+60 kg: Mehmet Alp Seçilmiş (Manisa)

KIZLAR

-24 kg: İlayda Aydın (Kocaeli)

-28 kg: Nehir Ekşi (Manisa)

-32 kg: Yaren Kömürcü (Kocaeli)

-36 kg: Beyza Belge (Aksaray)

-40 kg: Meryem İclal Arslan (Konya)

-44 kg: Sezin Uygur (Aksaray)

-48 kg: Ayşegül Bakır (Bartın)

-52 kg: Sıla Gürsoy (İzmir)

-57 kg: Sümeyye Kaya (Manisa)

+57 kg: Tuana Allı (Manisa)

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dr. Bülent Zeren'in acı günü
Sonraki Haber Markovic: ''Play-offlara kalacağımıza inanıyoruz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?