ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de uyuşturucu tacirlerine geçit yok...

İzmir'de uyuşturucu tacirlerine geçit yok...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de uyuşturucu tacirlerine geçit yok...

İzmir'de Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın uyuşturucuyla etkin mücadele talimatıyla başarılı operasyonlara imza atıp, özellikle uyuşturucunun dağıtılmasında kullanılan sokak satıcılarına göz açtırmayan narkotik timleri, 8 kişiyle birlikte 157 kilo esrar ve 135 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında iki ayrı operasyon yaptı. Uyuşturucunun piyasaya sürülmesinde etkin rol oynayan sokak satıcılarına yönelik, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın talimatıyla operasyonlarını arttıran timler, uzun süren takip sonrasında Konak, Bayraklı, Karabağlar, Karşıyaka, Çeşme ilçelerinde belirlenen adreslere baskın yaptı. Bu operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Zanlıların evlerindeki aramalarda, 50 kilo esrar ele geçirildi. Ayrıca bu adreslerde uyuşturucu madde çoğaltımında kullanılan kimyasal maddeler, özel düzenekler, genetiği ile oynanmış ve kurumaya bırakılmış kenevir bitkisi bulundu.

Narkotik timleri, kentteki ikinci operasyonlarını ise Çiğli ve Karabağlar'daki adreslerde yaptı. Kente getirdiği uyuşturucuyu 'torbacı' denilen sokak satıcıları aracılığıyla dağıtmayı planlayan F.S.'nin evine baskın yapıldı. Aramalarda 107 kilo esrar ile 135 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Her iki operasyonda gözaltına alınan 8 uyuşturucu zanlısı, işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Taş ocağıydı, orman olacak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya Almanya'dan ABD'li oyun kurucu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?