ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir'de uyuşturucu madde ticareti yapan 30 kişi tutuklandı

İzmir'de uyuşturucu madde ticareti yapan 30 kişi tutuklandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de uyuşturucu madde ticareti yapan 30 kişi tutuklandı

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonlarla uyuşturucu madde ticareti yapan 75 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüphelilerden 30'u çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; Konak, Karabağlar, Bayraklı, Buca ve Bornova ilçelerinde bulunan park ve bahçelerde, Buca, Bornova, Karşıyaka, Konak, Çiğli ve Karabağlar ilçelerinde 10 ayrı ikamette, Konak, Bornova ve Buca ilçelerinde bulunan 3 farklı işyerinde ve kentin giriş-çıkış noktalarında son 1 hafta içerisinde yapılan 58 ayrı operasyonda 75 şüpheli şahsı yakaladı.

Yapılan operasyon ve aramalarda; satışa hazır hale getirilmiş poşetler ve meşe tabir edilen kilitle poşet ile kağıtlar içerisinde 11 kilo 50 gram esrar, 5 kilo 160 gram metamfetamin, bin 733 adet ecstasy hap, 100 gram kokain, 20 gram eroin, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin 360 TL para, 2 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet tabanca şarjörü, 14 adet tabanca fişeği, 19 adet tüfek fişeği ve 4 adet hassas terazi ele geçirildi.

Tamamlanan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslardan 15'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 30 şüpheli şahıs ise çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da apartman aidatını isteyen yönetici hastanelik oldu
Sonraki Haber CHP'liler başkan Akpınar'ı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?