ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir'de Sertab Erener rüzgarı esecek

İzmir'de Sertab Erener rüzgarı esecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de Sertab Erener rüzgarı esecek

Sesi ve yorumuyla Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Sertab Erener, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği sonbahar konserleri kapsamında İzmirli hayranlarıyla buluşuyor. Güzel sanatçı 22 Eylül Cuma akşamı İzmir Açıkhava Tiyatrosu’nda izleyenlerine unutulmaz anlar yaşatacak.

25. sanat yılını kutlayan Sertab Erener, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği ‘Oda Müziği’nden Müzikale’ projesi ile hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Yaz ayları boyunca Harbiye, Bodrum, Ayvalık, Altınoluk ve Çeşme’de sevenlerinin karşısına çıkan Erener, 22 Eylül akşamı saat 21.15’te İzmir Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne alacak. Sertab Erener, yıllarca dillerden düşmeyen, sevilen şarkılarının akustik sunumlarını seslendireceği konserde danslarıyla da izleyenleri hayran bırakacak.

 

Tarih: 22 Eylül Cuma
Saat: 21.15
Yer: İzmir Açıkhava Tiyatrosu

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın voleybolcu kızları şimdi daha da şık...
Sonraki Haber Karşıyaka'da Şevket Pehlivan ayrılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?