ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de on bin öğretmen eğitim aldı

İzmir'de on bin öğretmen eğitim aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de on bin öğretmen eğitim aldı

21 Mart 2017 tarihinde ilk çalışma startını veren mesleki gelişim akademisi üç ayda on binden fazla öğretme eğitim verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Klinik Psikolog Mehmet Dinç, Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, İdris Topçuoğlu, Mahir İz, Eğitmen Serhan Yılmaz, Yazar Polat Doğru, Yazar Ömer Ekinci, Eğitimci Durmuş Ümmet gibi eğitimcilerin eğitim verdiği akademi de; Ruh Sağlığını Korumak, Eğitim Sisteminde Farklı Yaklaşımlar, Kişisel Farkındalık ve Kurum İçi İletişim, Hayata Rehber Olma gibi farklı konular ele alındı.

Eğitim üzerine farklı alanlarda uzman kişilerle eğitimcileri bir araya getirmeye devam eden mesleki gelişim akademisi çalışmalarına yeni eğitim öğretim yılında da devam edecek.

Uğur Okullarından Mesleki Gelişim Akademisine Destek…

İzmir’de yaptığı Bornova ve Gaziemir yatırımlarına bu yıl Karşıyaka’da açılacak 3. Kampüsü ile devam eden Uğur Okulları, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı işbirliklerine de devam ediyor.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bu yıl fark yaratan ve büyük memnuniyet oluşturan Mesleki Gelişim Akademisi programı kapsamında Ahmet Şerif İzgören semineri İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü-Uğur Okulları işbirliği ile gerçekleşti.

Öğretmenler seminer almak için sıraya girdi..

Ahmet Şerif İzgören’in Mesleki gelişim akademisi eğitimine alınacak öğretmenlerin beş katı başvuru yapıldı. İzmir’de görev yapan 700 öğretmenin ilk defa yapılan uygulama ile MEBSİS üzerinden tamamen gönüllük esası ile kayıt oldukları ve aynı gün kayıtları dolan, yüksek katılımlı seminer sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi Uğur Okulları yöneticilerine vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Uğur Okulları Fen ve Matematik programı kapsamında uyguladığı STEM (Science, Technology, Engineering ve Mathematics - Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) eğitim programı ile ilgili bu yıl Avrupa Birliği Projeleri yürüten İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Bölümü ve Aliağa İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü AB Projeleri Ekiplerini de Bornova ve Gaziemir Kampüslerinde STEM Laboratuvarlarında misafir ederek yapılan çalışmalar ile paylaşımlarda bulunmuştu.

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu İzmir’in kendileri için çok önemli bir şehir olduğunu belirterek Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının yıllar içinde oluşan deneyimlerini ve yeni birçok eğitim-öğretim uygulamalarını paylaşmayı milli bir görev olarak gördüklerini belirterek yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mesleki gelişim akademisi Haziran ayı programlarında ise şunlar yer alıyor;

19 haziran 2017 tarihinde Yrd.Doç.Dr. Esef Hakan Toykok “Yaşattıklarınla Hatırlan Öğretmenim” iki yüz elli öğretmen,  20 Haziran 2017 tarihinde ise İstanbul Aydın Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Ayşin Kaplansayı “ Üstün Zekalı Çocukların Fark edilmesi” semineri ise üç yüz öğretmene verilecek. 20.06.2017 tarihinde ise ayrıca “Çocuk Resimlerinin Analizi” konulu seminerde İstanbul Aydın Üniversitesi Yrd.Doç.Dr. Aylin Sözer  Çapan yine üç yüz öğretmen ile bir araya gelecek.

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü yetkileri tarafından alınan bilgiye göre önümüz de eğitim öğretim yılından itibaren çalışmalın farklı şekillerde devam edeceği söylendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi’nde…
Sonraki Haber Genç avukatlar iftarda buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?