ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir'de kardeşlik gecesi...

İzmir'de kardeşlik gecesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de kardeşlik gecesi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Yunanistan’ın Nea Smryni Beleyesi işbirliği ile gerçekleşen sergi ve konser etkinliği iki ülkeden seçkin konukları bir araya getirdi. Gecede ünlü Yunan şarkıcı Dalaras unutulmaz bir konser verdi.

Yunanistan’ın Atina kentine bağlı olan Nea Smryni Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen konser ve sergi etkinliği iki ülke arasındaki dostluğu daha da pekiştirdi.  Yunanistan’ın sevilen sanatçısı George Dalaras’ın AASSM’de verdiği konser dinleyenleri anılara götürdü. İki kent arasında bir köprü kuran bu etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Nea Smyrni Belediye Başkanı Stravros Tzoulakis, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş da izledi.

Muhteşem konser
Hakan Şensoy Şefliğinde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde konser veren George Dalaras, söylediği şarkılarla dinleyenleri anılara götürdü. “Mikra Asia” ( Küçük Asya) albümü ile Altın Plak sahibi olan sanatçı aynı zamanda Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçisi. Bilet bulamayan izleyiciler için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından AASSM dış mekânda led ekran kurularak salona sığmayan sanatseverlerin konseri oradan izleme şansı oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Neo Smyrni Belediye Başkanı Stravros Tzoulakis, konserden önce eski İzmir’in fotoğraflarından oluşan sergiyi de açtı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gazeteci Geçmen'e Karşıyaka'dan vefa...
Sonraki Haber Okan Yüksel'in adı Şemikler'de parka verilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?