ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir'de ihtiyac sahibi 26.150 aileye, 5 Milyon 230 Bin TL. yardım

İzmir'de ihtiyac sahibi 26.150 aileye, 5 Milyon 230 Bin TL. yardım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de ihtiyac sahibi 26.150 aileye, 5 Milyon 230 Bin TL. yardım

İhtiyaç sahibi 26 bin 150 aileye Bayram öncesinde 200’er liralık yardım kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların teşhir edilmesini önlemek amacıyla, bayram paralarını yine aile fertleri adına açılan banka hesaplarına yatırdı. Paralar 21 Temmuz Pazartesi gününden itibaren çekilebilecek.

Sosyal belediyecilik konusunda çalışmalarıyla öne çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, dayanışma ve paylaşma geleneğinin sürdürülmesi konusunda büyük önem taşıyan “bayram destekleri”ni Ramazan Bayramı’nda da sürdürüyor.
Bayram öncesinde İzmir’de yaşayan 26 bin 150 “ihtiyaç sahibi” aileye toplam 5 milyon 230 bin liralık “Bayram yardımı” kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem yaşanacak olası izdihamları hem de yardım yapılan vatandaşların teşhir edilmesini önlemek amacıyla, aile fertleri adına açılan banka hesaplarına 200’er TL yatırdı.
İhtiyaç sahibi aileler, http://www.izmir.bel.tr adresinden “Ramazan Bayramı yardımları” bölümünü tıklayıp T.C. kimlik numaralarını girerek yardım sorgulaması yapabilecek ve 21 Temmuz Pazartesi gününden itibaren, kendilerine bildirilen banka şubesine giderek adlarına açtırılan hesaptan 200’er TL’lik bayram yardımlarını alabilecek. Yardıma muhtaç yaşlılar, engelliler, dar gelirliler ile şehit aileleri ve gazilerin yararlanacağı bu yardımlar, bayram öncesinde kent ekonomisine ciddi bir hareketlilik de getirecek. Büyükşehir Belediyesi, yardım almaya hak kazanan ailelere birer mektup yazarak bilgilendirmede bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Ermal Kurtoğlu'nu istiyor
Sonraki Haber Bosna'daki sel mağdurlarına İzmir'den 2.yardım atağı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?